Популярният американски актьор Джон Войт получи почетната награда за принос за

...
Популярният американски актьор Джон Войт получи почетната награда за принос за
Коментари Харесай

Холивудският актьор Джон Войт, и баща на Анджелина Джоли, получи почетна награда за принос в отношенията между България и САЩ

Популярният американски артист Джон Войт получи почетната награда за принос за връзките в областта на културата и изкуството сред Съединени американски щати и България. Тя е част от тазгодишното издание на Българските награди за принос към изкуството, културата, образованието и науката и бе връчена в Лос Анджелис от вицепремиера и министър на външните работи Мария Габриел.

Джон Войт е притежател на редица награди, измежду които “Оскар ” за основна мъжка роля, няколко “Златни глобуса ” и премия БАФТА.  Участвал е през годините в касови заглавия като " Пърл Хърбър ", " Влакът дезертьор ", " Манджурският претендент ", " Анаконда ", " Мисията невързможна "   и " Жега ". Във филмографията му има над 27 ленти с негово присъединяване.

Джон Войт е татко на холивудската звезда и някогашна брачна половинка на Брад Пит Анджелина Джоли. „ Вие сте притежател на редица влиятелни награди от най-високо равнище. Удоволствие е да поднеса българската премия за принос към доближаването на България и Съединени американски щати. Поздравявам Ви за достиженията и Ви убеждавам, че сте част от хората, които назоваваме другари на България “. С тези думи Мария Габриел връчи оценката на Джон Войт. " Ще оценявам тази премия и ще се веселя да продължа да върша още планове в България ", съобщи в отговор Джон Войт.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР